Samsung Galaxy Note 5 dolazi u dvije nove boje

Fotografija članka: Samsung Galaxy Note 5 dolazi u dvije nove boje

U kolovozu ove godine Samsung je predstavio svoj najnoviji model phableta naziva Samsung Galaxy Note 5 koji je baš kao i ostali kompanijini uređaji stekao popularnost među korisnicima.

Oglas

Sada će ovaj phablet biti dostupan za kupnju i u dvije nove boje, a to su srebrna te zlatno-ružičasta varijanta koja će se posebno svidjeti ženskom dijelu populacije. Poznata je i informacija kako će se Samsung Galaxy Note 5 uređaji ovih boja za sada prodavati samo na kompanijinom domaćem, južnokorejskom tržištu.

Kada govorimo o samoj boji, srebrna varijanta ovog phableta i nije neka novost s obzirom da je Samsung ovakvu varijantu već izložio na predstavljanju koje se održalo u kolovozu. Ne znamo točno razlog iz kojega je ta boja uređaja tek sada dostupna za kupnju i to samo u Južnoj Koreji. S druge strane, zlatno-ružičasta je sasvim nova boja za Samsung Galaxy Note 5.

Misterija oko srebrne varijante se i dalje nastavlja :) pa tako ne znamo točan datum kada će Samsung Galaxy Note 5 biti u Južnoj Koreji dostupan za kupnju u toj boji, no zna se kako će zlatno-ružičasta varijanta na police južnokorejskih trgovina „sletjeti“ 23. listopada. Prodavat će se po cijenama koje se kreću u rasponu od 800 do 860$ – ovisno s koliko interne memorije koji uređaj dolazi.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  8+2=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.