Samsung Galaxy Note 4 phablet će imati pregršt novih funkcija

Fotografija članka: Samsung Galaxy Note 4 phablet će imati pregršt novih funkcija

Neke od njih koje se spominju su “Aqua Capture”, “Swipe to launch Motion Launcher”, “Multi Network for Booster” i “Smart Fingerprint”. Sve to u novom Samsung Galaxy Note 4.

Oglas

Čini se kako će novi Samsung Galaxy Note 4 imati pregršt novih naprednih funkcija koje će obogatiti korištenje mobilnog uređaja. Jedna od zanimljivijih je takozvana “Aqua Capture” koja će omogućiti snimanje fotografija ispod površine vode, nešto slično kao što smo mogli vidjeti u modelu Galaxy S4 Active.

Zanimljiva je i funkcija “Multi Network for Booster” koja kombinira podatkovnu i Wi-Fi vezu, a kako bi dobili veću brzinu downloada. Funkcija “Swipe to launch Motion Launcher” omogućuje pokretanje aplikacija ili otključavanje samog smartfon uređaja jednostavnim pokretom ruke.

Posljednja funkcija, “Smart Fingerprint”, jasno nam daje do znanja kako će novi Samsung Galaxy Note 4 imati i čitač otisaka prstiju.

A cijena? Za sada nepoznata, ali vjerojatno u rangu aktualnog Note modela, možda i nešto veća. U svakom slučaju neće biti jeftin…

Samsung Galaxy Note 4 phablet će imati pregršt novih funkcija

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  5+8=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.