Samsung Galaxy Note 3 se odlično prodaje, za razliku od Galaxy S4

Fotografija članka: Samsung Galaxy Note 3 se odlično prodaje, za razliku od Galaxy S4

Nešto ide, nešto ne ide. U samo dva mjeseca južnokorejska je kompanija prodala više od 10 milijuna the Samsung Galaxy Note 3 uređaja.

Oglas

Voljeli ih ili ne, Samsung i dalje odlično prodaje svoje uređaje, dobrim dijelom zahvaljujući i velikim ulaganjima u marketing. U toj priči čini se kako Samsung Galaxy S4 smartfon nije naišao na plodno tlo jer je konkurencija poput HTC-a i LG-ja opasno pokazala svoje zube, a i Appleovi novi smartfoni i dalje imaju jako dobru prodaju. No sasvim je druga priča s Samsung Galaxy Note 3 phabletom koji se prodaje i bolje od očekivanog.

U samo dva mjeseca prodati više od 10 milijuna uređaja, e to je pravi uspjeh. Podsjetimo se, originalni Samsung Galaxy Note je trebao čak 9 mjeseci da dostigne prodajnu brojku od 10 milijuna, a Galaxy Note II je to postigao za 4 mjeseca.

Samsung se neće zaustaviti na toj brojci. Najavljuju i neke nove boje Samsung Galaxy Note 3 phableta, a očekuju kako će u ovo blagdansko vrijeme potražnja i dodatno rasti. Najbolja prodaja uređaja je u Kini, Južnoj Koreji i Japanu, ostatak svijeta je tako-tako.

Kao što smo rekli na početku, nešto ide, a nešto ne. A Samsung Galaxy Note 3 se prodaje jako dobro. Imate ga? :)

Samsung Galaxy Note 3

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  1+8=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.