Samsung Galaxy Note 3 nadograđen na Android 5.0 Lollipop u Vijetnamu, ali greškom!

Fotografija članka: Samsung Galaxy Note 3 nadograđen na Android 5.0 Lollipop u Vijetnamu, ali greškom!

Preko OTA sustava (Over The Air) vlasnici Samsung Galaxy Note 3 u Vijetnamu su dobili novi Android 5.0 Lollipop OS, iako navodno to nije planirani. Navodno se radi o pogrešci.

Oglas

Pitanje je samo – zašto? Zato što niti jedan vijetnamski tehnološki blog nije napisao ništa o tome. Je li ovo pogrešno slanje nadogradnje u regiju ili lažna informacija teško je reći, no Samsung je službeno objavio kako će se nadogradnja na Android 5.0 Lollipop OS na popularnijim uređajima odraditi početkom 2015. godine.

No, neki lokalni izvori ipak navode kako su vlasnici Galaxy S5 uređaja u ovoj regiji dobili svoju Lollipop nadogradnju, dok na Note 3 se radi o pojedinim slučajevima (konkretno, za SM-N900U Note 3 modele). Što se zaista događa teško je reći, ali očito je Samsungu nešto neplanirano “iscurilo”.

Treba li oko toga dizati paniku? Ne, naravno. Nas više zanima kada će se Android 5.0 Lollipop nadogradnja pojaviti u našim krajevima? Odgovor je – kada za to dođe vrijeme, ili ako hoćete – iduće godine…

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  7+6=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.