Samsung Galaxy Note 2 procurio na Internetu 20-ak dana prije službene premijere

Fotografija članka: Samsung Galaxy Note 2 procurio na Internetu 20-ak dana prije službene premijere

Novi model, koji se “slučajno” pojavio na Samsungovim Facebook stranicama govori o novom modelu – Galaxy Note 2. Premijera se očekuje krajem mjeseca, saznali smo ponešto i prije.

Oglas

Nakon što su uspješno predstavili Galaxy S3 koji se prodaje bolje od očekivanja, u Samsungu su se bacili na razvoj te na skoro predstavljanje novog Galaxy Note modela. Radi se o uređaju koji je po veličini između manjih tableta i većih smartphonea, a i dalje će vam stati u džep.

Prema “slučajno” objavljenim informacijama, Samsung Galaxy Note 2 će imati 5,5 inčni ekran (prva slika, koncept) i rezolucije od 720p. Očekuje se kako će imati i VGA kameru, radit će na Android 4.0 ICS (spominje se i 4.1 Jelly Bean). Što se tiče hardverske konfiguracije, očekuje se kako će biti vrlo sličan modelu Galaxy S3 – procesor s 4 jezgre koji radi na 1,5GHz, 1GB RAM-a, 16/32GB prostora za pohranu podataka. Po dizajnu bi trebao biti vrlo sličan prethodnom modelu.

U videu koji ćete vidjeti niže premijera se očekuje 29. kolovoza 2012. godine u Berlinu.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  8+2=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.