Samsung Galaxy Mega 6.3 u plavoj boji, stiže u Ameriku i u Europu

Fotografija članka: Samsung Galaxy Mega 6.3 u plavoj boji, stiže u Ameriku i u Europu

Ovih se dana nižu podaci i o novom Samsungovom mega smartphoneu o kojem smo već u više navrata pisali. I evo ga – Samsung Galaxy Mega 6.3.

Oglas

Radi se o velikom phabletu koji će se već ovih dana pojaviti na američkom tržištu. Samsung Galaxy Mega 6.3 se u europi prvo očekuje u Velikoj Britaniji, a kasnije i u ostalim državama – prvo onim velikim, a još kasnije onim manjim i manje značajnim kao što je Hrvatska, kako ne bi bilo greške.

U Americi je Samsung Galaxy Mega 6.3 prošao sve provjere (pod kodnim imenom SGH-I527 Melius), već na sebi ima AT&T logo, podržava LTE no za sada mu cijena još uvijek nije poznata.

Kad već spominjemo hardversku konfiguraciju, Samsung Galaxy Mega 6.3 se baš i ne može pohvaliti jakom konfiguracijom. Procesor je navodno 2-jezgreni Snapdragon 400, ima ekran rezolucije od 720p i kameru od 8MP, ( GB prostora za pohranu podataka proširivo preko microSD ulaza do 64GB.

Samsung Galaxy Mega 6.3 će raditi na novom Android 4.2.2 operativnom sustavu i imat će prilično moćnu bateriju od 3200mAh. Cijena bi mu trebala biti povoljna, barem se nadamo :)

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  8+5=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.