Samsung Galaxy J8+ sa SD 625 na Geekbench testu

Fotografija članka: Samsung Galaxy J8+ sa SD 625 na Geekbench testu

Samsung Galaxy J8 se ponovno pojavio na Geekbench testiranju, ali ovoga puta u novoj varijanti.

Oglas

Nedavno smo pisali o tome kako se na Geekbench benchmarku pojavio Samsung Galaxy J8 model sa kodnim nazivom SM-J800FN, a njegovo srce činio je Exynos 7870 procesor. Ovoga puta na Geekbench testiranje došao je uređaj kodnog naziva SM-J805G kojega pokreće Qualcomm Snapdragon 625 procesor.

Ovdje je vrlo vjerojatno riječ o većoj Plus varijanti Samsung Galaxy J8 smartfona koja posjeduje nešto brži procesor te više radne memorije. Dakle, Samsung Galaxy J8+ dolazi sa 4 GB RAM-a, dok je prijašnji model sa Exynos procesorom imao 3 GB RAM-a na raspolaganju. Oba procesora imaju osam Cortex-A53 jezgri, a razlika je u radnim taktovima, pa tako Plus model dolazi sa radnim taktom od 1.8 GHz, dok standardni Galaxy J8 ima radni takt od 1.6 GHz. Pretpostavljamo da će postojati razlika i u količini interne memorije, a sukladno tome razlikovati će se i cijene.

Samsung Galaxy J8 Plus je na single-core testu postigao 749 bodova, dok je na multi-core testu postigao 3.708 bodova – u oba slučaja nešto bolji rezultati od Galaxy J8 modela sa Exynos procesorom.

Spomenimo kako oba modela koja su se našla na Geekbench testu rade na Android 8.0 Oreo operativnom sustavu. Preostaje nam samo vidjeti da li će se pojaviti standardna Galaxy J8 verzija sa Snapdragon procesorom. Navodno će SM-J800FN verzija  biti dostupna za kupnju korisnicima u Europi, Aziji i na Srednjem Istoku, dok će SM-J805G verzija vjerojatno biti namijenjena Americi i dijelovima Azije.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  2+5=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.