Samsung Galaxy J7 (2017) na prvom renderu u čak četiri boje

Fotografija članka: Samsung Galaxy J7 (2017) na prvom renderu u čak četiri boje

Najnoviji član Samsung-ove „J“ serije uređaja – Samsung Galaxy J7 (2017) je certificiran prije izlaska na tržište, pojavio se na benchmark listama, a sada se pojavio i na prvom renderu koji nam daju dobar uvid u njegov lijepi dizajn, ali i boje u kojima će se prodavati.

Oglas

Navodno će Samsung Galaxy J7 (2017) biti predstavljen zajedno sa Samsung Galaxy J5 (2017) modelom, a ovaj bi dvojac tako prema glasinama trebao doći sa senzorom otiska prsta, 13 MP prednjom selfie kamerom te potpuno metalnim kućištem.

Samsung Galaxy J7 (2017) će navodno osim toga imati 5.5-inčni ekran FHD rezolucije te 3 GB radne memorije, a za njegovu će autonomiju brinuti baterija kapaciteta 3.600 mAh. Od opcija povezivanja ovaj pametni telefon nudi LTE kategorije 6, VoLTE i VoWiFi podršku, a kao operativni sustav naveden je najnoviji Android Nougat.

Sada se na Internetu pojavio prvi render ovog pametnog telefona koji nam ovogodišnji Samsung Galaxy J7 (2017) prikazuje u četiri različite boje. Tako će budući korisnici moći birati svog novog Samsung ljubimca u plavoj, ružičastoj, crnoj ili zlatnoj boji. Render nam pruža i uvid u dizajn ovog pametnog telefona koji ne donosi ništa pretjerano novoga i različitoga od svojeg prethodnika.

Osim boja ovaj nam render pokazuje i zanimljivi dizajn antene koja se nalazi na stražnjoj strani ovog nadolazećeg pametnog telefona. Sudeći prema svim informacijama koje se pojavljuju na Internetu, Samsung Galaxy J7 (2017) i Samsung Galaxy J5 (2017) će uskoro imati i svoju službenu premijeru.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  2+3=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.