Samsung Galaxy J7 (2017) na GFXBenchu sa novim specifikacijama

Fotografija članka: Samsung Galaxy J7 (2017) na GFXBenchu sa novim specifikacijama

Samsungova Galaxy J serija spada negdje između niže i srednje kategorije pametnih telefona, a trenutno se priprema serijin najnoviji dodatak – Samsung Galaxy J7 (2017).

Oglas

Ovaj se pametni telefon prvi puta pojavio na GFXBench stranici prije nekoliko mjeseci te se tada šuškalo kako će njegova službena premijera biti održana na MWC-u u Barceloni. To se nije dogodilo, no u međuvremenu se na ovoj istoj benchmark stranici pojavio uređaj sa drugačijim brojem modela, ali i sa setom različitih specifikacija.

Verzija ovog smartfona koja se u veljači pojavila na GFXBenchu nosi broj modela SM-J72A, dok je u ovom slučaju riječ o pametnom telefonu sa brojem modela SM-J730. Samsung Galaxy J7 (2017) bi tako prema najnovijim informacijama trebao imati 5.5-inčni ekran 1080p rezolucije, Exynos 7870 procesor te 3 GB radne i 16 GB interne memorije.

Prednja i stražnja kamera prema GFXBenchu dolaze sa 12 MP senzorom, a cijeli uređaj u pogledu softvera radi na najnovijem Android 7.0 Nougat operativnom sustavu. Zanimljivo je kako će se ovaj pametni telefon naći i u prodaji u Americi, ali pod hrpom različitih naziva te sa drugim specifikacijama.

Svaki će američki operater nazvati ovaj uređaj drugačije; tako će ga Verizon prodavati pod nazivom Samsung Galaxy J7 V, Tracfone pod nazivom Samsung Galaxy J7 Sky Pro, a Sprint kao Galaxy J7 Perx. U pogledu specifikacija američke će verzije raspolagati Qualcomm Snapdragon 625 procesorom te sa 2 GB radne i 16 GB interne memorije. Stražnja će kamera imati 13 MP senzor, dok će prednja selfie kamera raspolagati sa senzorom od 5 MP. Zanimljivo je i kako će varijanta ovog pametnog telefona koja će se prodavati kod Sprint operatera imati 8 MP stražnju kameru te ekran HD rezolucije.

Dakle, Samsung Galaxy J7 (2017) će se pojaviti u više nego dvije različite verzije, a po svemu sudeći službena premijera bi se mogla uskoro i održati.

 

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  5+8=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.