Samsung Galaxy J7 (2016) eksplodirao u rukama dječaka od 4 godine

Fotografija članka: Samsung Galaxy J7 (2016) eksplodirao u rukama dječaka od 4 godine

Čini li nam se to ili Samsung sve češće ima ovakvih eksplozivnih problema?

Oglas

Najnovija priča o Samusungu i eksplodiranju pametnog telefona dolazi iz Pakistana gdje je Naureen Ahsan svom četverogodišnjem nećaku posudila kćerkin Samsung Galaxy J7 (2016) kako bi maleni vidio igricu naziva „My Talking Tom“.

Dok je maleni igrao igricu koja ne spada u rang najzahtjevnijih, Samsung Galaxy J7 (2016) se pregrijao i eksplodirao. Na svu sreću nitko nije ozlijeđen, pa tako ni maleni dječak iz ove priče, iako obitelj tvrdi kako je ovaj incident za njih bio potpuno šokantan i zastrašujući. Što prokomentirati nego da je i više nego loš tajming za Samsung da se dogodi još jedan incident sa pregrijavanjem i eksplodiranjem njihovog pametnog telefona. Naime, kompanija samo što nije predstavila Samsung Galaxy Note 7 (FE).

Samsung Galaxy Note 7 (FE) je obnovljena „Fan Edition“ verzija ovog phableta koji je u potpunosti povučen sa tržišta zbog niza nasumičnih eksplozija. Ovaj je incident uspio poljuljati inače gotovo pa nedodirljivi Samsung, no kompanija se uspješno oporavila i krenula dalje. Otkriveno je kako je problem bio u baterijama korištenima u ovim phabletima, pa tako Samsung za obnovljeno Samsung Galaxy Note 7 (FE) izdanje koristi bateriju slabijeg kapaciteta koja raspolaže sa 3.200 mAh.

Vratimo se ženi sa početka ove priče koja je izjavila kako ne zna zašto je Samsung Galaxy J7 (2016) njezine kćeri samo tako eksplodirao, no ima upozorenje za sve roditelje, a to je da drže djecu podalje od pametnih telefona. U nastavku možete pogledati fotografije uništenog uređaja koje je snimila ova žena nakon spomenute eksplozije.

 

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  7+4=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.