Samsung Galaxy J5 u pohodu na Marshmallow

Fotografija članka: Samsung Galaxy J5 u pohodu na Marshmallow

Često vas izvještavamo o sve većem broju pametnih telefona koji dobivaju nadogradnju na najnoviju Marshmallow inačicu Android operativnog sustava.

Oglas

Ovoga puta spomenutu je nadogradnju prema najnovijima informacijama počeo dobivati originalni Samsung Galaxy J5 model iz prošle godine. Iako je Google na samom rubu predstavljanja najnovije Android N inačice ovog operativnog sustava, lijepo je vidjeti uređaj niže klase koji dobiva Android 6.0 Marshmallow nadogradnju.

Za sada su zabilježene OTA (over-the-air) Marshmallow nadogradnje u Indiji i Rusiji, ali sigurni smo da će biti pokrivena i druga područja. Ova nadogradnja „teži“ 874 MB, pa je svakako pametno biti u dosegu Wi-Fi-ja. Novi softver ima oznaku J500FXXU1BPF4, a Samsung najavljuje novo, poboljšano TouchWiz korisničko sučelje sa boljim vizualnim dizajnom. Tu je i napredni način za uštedu energije te novi koncept vibracijskih obrazaca.

Korisnici mogu za ovu nadogradnju pričekati OTA, a postoji i rješenje za one malo nestrpljivije koji novi softver mogu potražiti i ručno ulazeći u Settings (Postavke) > About device (O uređaju) > Software update (softverska nadogradnja).

 

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  8+8=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.