Samsung Galaxy J4 (2018): jedan od prvih povoljnih Oreo smartfona

Fotografija članka: Samsung Galaxy J4 (2018): jedan od prvih povoljnih Oreo smartfona

Dok su sve oči i uši uprte na nadolazeći Mobile World Congress na kojemu će službenu premijeru imati Samsung Galaxy S9 flagship dvojac, kompanija radi i na znatno povoljnijem entry-level segmentu uređaja.

Oglas

Jedan je od takvih pametnih telefona i nadolazeći Samsung Galaxy J4 (2018) koji se pojavio na Geekbench benchmarku pod brojem modela SM-J400. Kao i obično benchmark nam uz rezultate samog testiranja donosi i par pojedinosti o specifikacijama uređaja.

Krenimo sa postignutim rezultatima. Nadolazeći je Samsung Galaxy J4 (2018) na Geekbench-u single-core testu postigao 623 bodova, dok je u multi-core testu postigao ukupno 1.815 bodova. Za ove je bodove zaslužan četverojezgreni Exynos 7570 procesor iz 2016. godine koji radi na taktu od 1.43 GHz, a sudeći prema njemu možemo zaključiti kako će 720p biti maksimalna rezolucija ekrana nadolazećeg entry-level smartfona.

U kombinaciji se nalazi i 2 GB radne memorije, a zanimljivo je kako je kao operativni sustav naveden najnoviji Android 8.0 Oreo. Ukoliko se ovaj uređaj na tržištu zaista pojavi sa ovim operativnim sustavom tada će to biti jedan od prvih kompanijinih smartfona iz low-end segmenta koji dolaze sa Oreo poslasticom. Za sada nisu poznate dodatne informacije o ovom uređaju, ali s obzirom da se našao na Geekbench testu, vjerujemo da će uskoro imati svoju premijeru.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  4+5=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.