Samsung Galaxy J3 (2018) i J3 Pro uskoro na tržištu?

Fotografija članka: Samsung Galaxy J3 (2018) i J3 Pro uskoro na tržištu?

Samsung je vodeći svjetski proizvođač pametnih telefona, pa sukladno tome za očekivati je da ima i veoma široki raspon uređaja u ponudi koji idu od premium flagship klase, preko uređaja srednje klase, pa sve do povoljnijih tzv. low-end uređaja.

Oglas

U tu povoljniju seriju spada i Samsung Galaxy J3 koji bi mogao dobiti svog ovogodišnjeg nasljednika. Na poznatoj benchmark stranici Geekbench pojavila su se dva uređaja sa brojem modela SM-J337A i SM-J337P za koje se pretpostavlja da je riječ o Galaxy J3 (2018) i Galaxy J3 Pro pametnim telefonima.

Ovi uređaji ne rade na istim procesorima; Samsung Galaxy J3 (2018) to jest SM-J337A radi na istom procesoru kao i prošlogodišnji Galaxy J3 (2017), a to je Exynos 7570 koji radi na taktu od 1.4 GHz. Drugi model sa kodnim nazivom SM-J337P radi na Exynos 7885 sa radnim taktom od 1.5 GHz. Oba spomenuta smartfona dolaze sa 2 GB radne memorije, dok im je kao operativni sustav naveden Android 8.0 Oreo.

S obzirom da su se ova dva pametna telefona pojavila na stranicama benchmarka, možemo pretpostaviti kako se bliži datum njihovog službenog predstavljanja kada ćemo saznati sve potrebne detalje.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  3+3=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.