Samsung Galaxy J3 (2017) pojavila se prva fotka i neke karakteristike

Fotografija članka: Samsung Galaxy J3 (2017) pojavila se prva fotka i neke karakteristike

Novi pametni telefon niže srednje klase južnokorejskog proizvođača mogao bi se pojaviti vrlo skoro. Samsung Galaxy J3 (2017) kodne oznake SM-J327P mogao bi se pojaviti uskoro.

Oglas

Naravno, naslijedit će model istog naziva ali prošlogodišnje oznake, Galaxy J3 (2016), a koji je također najavljen u studenom 2016. godine, tako da je za očekivati kako će se novi Samsung Galaxy J3 (2017) model zaista može očekivati ovih dana, makar u nekoj službeno-neslužbenoj najavi.

Naslovna slika pokazuje kako će izgledati, a na njoj se primjećuju minimalne razlike u vanjskom izgledu. Nešto su više zaobljeni rubovi, a i prednja kamera je premještena na drugu lokaciju. No, to je vjerojatno sve što se tiče izgleda.

Ako bi mu zavirili iznutra pronaći ćete najvjerojatnije Qualcommov 8-jezgreni Snapdragon 430 na 1,4 GHz, 2 GB RAMA i 16 GB interne memorije. Baterija bi trebala biti od 2600 mAh, podržavat će 4G LTE mreže, brži Wi-Fi i radit će na Android 6.0 Marshmallow operativnom sustavu.

Detaljnije podatke o Samsung Galaxy J3 (2017) smartfonu očekujemo uskoro.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  5+3=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.