Samsung Galaxy J1 Mini: predstavljen low-end smartfon od 4 inča

Fotografija članka: Samsung Galaxy J1 Mini: predstavljen low-end smartfon od 4 inča

Samsung je na Filipinima predstavio svoj novi low-end pametni telefon naziva Samsung Galaxy J1 Mini.

Oglas

Radi se o uređaju koji je više-manje identičan Galaxy J1 Nxt smartfonu kojeg je Samsung nedavno predstavio u Bangladešu, a koji dolazi sa cijenom od 88 USD. U odnosu na J1 Nxt model, J1 Mini dolazi sa nešto više radne memorije; 1 GB u odnosu na 768 MB. Osim tog detalja njihove su ostale hardverske specifikacije u potpunosti identične.

Tako Samsung Galaxy J1 Mini dolazi opremljen sa 4-inčnim TFT ekranom rezolucije 480 x 800 piksela. Ispod poklopca se nalazi četverojezgreni procesor radnog takta 1.2 GHz koji je uparen sa već spomenutih 1 GB RAM-a, a kao operativni sustav navodi se Android 5.1 Lollipop. Fotografske mogućnosti ovog smartfona uključuju 5 MP stražnju kameru sa CMOS senzorom, te prednju VGA (0.3 MP) kameru.

Samsung Galaxy J1 Mini napaja baterija kapaciteta 1.500 mAh koja bi trebala osigurati 8 sati razgovora na 3G mreži, 7 sati surfanja ili 29 sati slušanja glazbe. Samsung Galaxy J1 Mini nema podršku za 4G LTE mreže, no tu je podrška za USB 2.0, GPS, Glonass, WiFi 802.11 b/g/n 2.4GHz, Wi-Fi Direct, Bluetooth 4.0 te Dual SIM podrška. Kompanija za sada još nije objavila podatke o cijeni i dostupnosti. Vjerujemo da će cijena biti slična gore spomenutom Galaxy J1 Nxt smartfonu.

Samsung Galaxy J1 Mini Samsung Galaxy J1 Mini 1

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  1+2=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.