Samsung Galaxy J, kompanija za sutra najavljuje novi smartfon, nije S5

Fotografija članka: Samsung Galaxy J, kompanija za sutra najavljuje novi smartfon, nije S5

Iz ovog video teasera se ne može puno zaključiti, ali ako bolje poznajete Samsung, može se iščitati kako u stvari najavljuju novi Samsung Galaxy J.

Oglas

Ima tu i dobrih i loših vijesti. Dobra je da stiže novi model, a loša je da ne stiže u Europu, navodno samo u Tajvan. Dobra je vijest da će Samsung Galaxy J vjerojatno izgledati odlično, a loša je da će opet biti plastičan. Radi se o moćnom smartfon uređaju, no ono najbolje kompanija čuva za novi metalni Samsung Galaxy S5.

Sam naziv novog Samsung Galaxy J modela je također nagađanje, ali s toliko naglašenih “J” slova (Just fit, Just Simple, Just elegant, Just for you) nekako se logično čini kako će se tako i zvati. Inače, video je napravila tajvanska podružnica južnokorejske kompanije, tako da je za očekivati kako će se i pojaviti na tamošnjem tržištu. A dalje? Otom-potom…

Samsung Galaxy J

Na videu se, ako se bolje zagledate, vidi i oznaka SC-02F što je u stvari oznaka modela koji upravo pripada Samsung Galaxy J smartfonu. Sigurno vas zanima i njegova hardverska konfiguracija koja će biti prilično moćna.

Samsung Galaxy J će imati moćni 4-jezgreni Qualcommov Snapdragon 800 procesor, 3GB RAM-a, a na videu ćete vidjeti i podršku za LTE-A. Mnogi ga smatraju mješancem između Samsunga Galaxy S4 i Galaxy Note 3, što znači da se radi o jako dobrom uređaju… sa sigurno ne tak dobrom cijenom.

Nagađanja prestaju sutra, vidjeli ste na videu na Galaxy Gear satu datum 9. prosinca, pa se ravnajte… :)

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  7+1=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.