Samsung Galaxy Folder 2: u pripremi moderan preklopni smartfon?

Fotografija članka: Samsung Galaxy Folder 2: u pripremi moderan preklopni smartfon?

Južnokorejska kompanija Samsung ime je u svijetu koje se ne shvaća olako, a upravo ovakva reputacija omogućava da u svojim pametnim telefonima ne slijede uvijek popularne trendove, već i da ožive i moderniziraju davno odbačene u stranu preklopne smartfone.

Oglas

Samsung je jedna od rijetkih kompanija koja još vjeruje u preklopne smartfone, pa je tako prošle godine predstavljen Samsung Galaxy Folder – preklopni smartfon koji će kako se čini uskoro dobiti svog nasljednika. Naime, na internetu se pojavila za sada nepotvrđena informacija ili bolje rečeno glasina o uređaju kodnog naziva SM-G160 koji će navodno imati 3.8-inčni ekran te preklopni dizajn.

Vjerojatno je riječ o nasljedniku Samsung Galaxy Folder smartfona koji je nosio kodni naziv SM-G150. Upravo po tom nazivu možemo zaključiti da je riječ o sličnim uređajima. Šuška se kako će se ovaj preklopni model prvo pojaviti u Kini i Južnoj Koreji, a očekuju se hardverske značajke bolje od njegovog prethodnika koji je imao 8 MP kameru, bateriju kapaciteta 1.88 mAh i 1.5 GB radne memorije.

Naravno, ne bi bilo na „odmet“ da se poveća rezolucija ekrana, ali i da se kao operativni sustav nađe najnoviji Android 6.0 Marshmallow.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  5+8=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.