Samsung Galaxy C9 : TENAA potvrdila šuškanja o specifikacijama

Fotografija članka: Samsung Galaxy C9 : TENAA potvrdila šuškanja o specifikacijama

Kineska agencija za certificiranje TENAA odobrila je Samsungov novi smartfon u C seriji.

Radi se o većem bratu modela C5 i C7, Samsungu Galaxy C9.

Oglas

Novi Samsungov smartfon koji se krije pod brojem SM-C9000, vjerojatno će nositi naziv Kako je ovaj smartfon iz iste obitelji kao i manji , za pretpostaviti je da se radi o nešto većem uređaju nego što su mu to bila braća.

Veličina njegovog Super AMOLED zaslona iznosi 6 inča, a imat će rezoluciju 1920 x 1080 točaka. Ispod haube pokretat će ga Snapdragon 652 sa 6 GB RAM-a, a prema TENAA-i imat će 64 GB interne memorije ( ta veličina po posljednjim uređajima postaje standard ) te solidnu bateriju od 4000 mAh.

Radit će na Android 6.0.1 Marshmallow operativnom sustavu, a kada Samsung napokon izbaci nadogradnju na Android 7.0 Nougat za vjerovati je da će i ovaj uređaj iskusiti blagodati novog operativnog sustava. Ovaj uređaj opremljen je dvjema 16MP kamerama, a podržava 4G/LTE te ima čitač otiska prsta skriven u Home tipki.

Najzanimljivija stvar na ovome uređaju je novi dizajn antena. Ovaj novi dizajn čine tri tanke crtice u boji sličnoj kućištu, umjesto dosadašnje jedne debele linije. I dalje se nalaze sa stražnje strane na vrhu i na dnu, ali ovo je prvi pravi redizajn antena koji smo za sada vidjeli i moram reći da mi se sviđa te poboljšava ukupan dojam uređaja.

Uz ovaj uređaj spominje se i C9 Pro, ali o njemu još uvijek nema dovoljno informacija. Inače, Samsung Galaxy C9 i C9 Pro doći će u zlatnoj, srebrenoj i zlatno roza boji ovaj mjesec u Kinu, a u studenom i u SAD.

Glasine kažu da će se ova serija, iako inicijalno zamišljena i namijenjena samo za Kinesko tržište, proširiti i na ostala tržišta, iako bi u tome slučaju mogla biti izravna konkurencija seriji, dok su glasine o cijeni govorile da bi se mogla kretati oko 600$ što i ne zvuči baš povoljno i primamljivo.

Ostaje nam jedino pričekati službeni izlazak i možda najavu dolaska na ostala tržišta.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  1+1=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.