Samsung Galaxy C10: prvi kompanijin smartfon sa dual kamerom?

Fotografija članka: Samsung Galaxy C10: prvi kompanijin smartfon sa dual kamerom?

Kako to obično i bude, na internetskim su se prostranstvima prije nekih mjesec dana pojavile glasine kako će Samsungova Galaxy C serija pametnih telefona biti prva koja će imati člana sa dvostrukom stražnjom kamerom.

Oglas

Sada se čini kako bi to stvarno mogla biti točna informacija, a ne samo glasina da će Galaxy C serija imati dvostruku stražnju kameru prije nego s nestrpljenjem očekivani Samsung Galaxy Note 8 model. Kako bi se priča potvrdila tu je i slika koja prikazuje stražnju stranu Samsung Galaxy C10 smartfona sa dvije stražnje kamere.

Kako i sami možete vidjeti, slika je fokusirana samo mali dio stražnjeg panela ovog pametnog telefona koja nam otkriva ružičasto-zlatnu boju kućišta, antenske trake, dvostruku LED bljeskalicu te tipku za uključivanje ili zaključavanje uređaja.

Trenutno nema mnogo dostupnih informacija o ovom pametnom telefonu, a jedino što se nagađa jest da bi mogao doći sa nedavno predstavljenim osmojezgrenim Qualcomm Snapdragon 660 procesorom i Adreno 512 grafikom.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  1+1=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.