Samsung Galaxy C10: otkriveno što donosi prvi kompanijin dual kamera smartfon

Fotografija članka: Samsung Galaxy C10: otkriveno što donosi prvi kompanijin dual kamera smartfon

Jedan je Samsungov uređaj usprkos tome što nije flagship klase uspio privući mnogo pažnje.

Oglas

Riječ je o Samsung Galaxy C10 pametnom telefonu koji će se u prodaji naći samo u Kini, a očekuje se kako će svoju službenu premijeru imati u trećem kvartalu ove godine.

Po čemu je ovaj smartfon poseban? Samsung Galaxy C10 će kako trenutno stvari stoje biti prvi kompanijin uređaj koji dolazi sa dvostrukom stražnjom kamerom, a mi smo uspjeli saznati neke njegove specifikacije, ali i cijenu po kojoj će se vjerojatno prodavati.

Asia Business Daily izvještava kako Samsung u Kini već testira ovaj model pametnog telefona koji će raditi na Qualcomm Snapdragon 660 procesoru te će na raspolaganju imati 6 GB radne memorije. Ukoliko dođe do problema u opskrbi sa navedenim najnovijim Qualcomm-ovim procesorom kompanija će za Samsung Galaxy C10  iskoristiti svoj vlastiti Exynos 7872 procesor sa 6 jezgri.

Još nije poznat broj megapiksela koji će se skrivati u ovoj dvostrukoj kameri, a nagađa se i kako će jedna biti širokokutna, a druga će imati telefoto objektiv. Spominje se kako Samsung Galaxy C10 donosi i 6-inčni ekran FHD rezolucije te dvije opcije po pitanju pohrane – 64 ili pak 128 GB interne memorije na raspolaganju korisnicima. Baterija neće biti izmjenjiva te će raspolagati kapacitetom od 4.000 mAh, a u cijeloj bi se priči mogla naći i Bixby tipka.

Početna će cijena za model sa 64 GB interne memorije iznositi nekih 515 američkih dolara.

 

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  4+2=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.