Samsung GALAXY Ace DUOS – za one zahtjevnije s dvije SIM kartice

Fotografija članka: Samsung GALAXY Ace DUOS – za one zahtjevnije s dvije SIM kartice

Nastavno na uspjeh popularnog uređaja GALAXY Ace, GALAXY Ace DUOS kombinira vrhunski dizajn, tehničke karakteristike naprednih performansi te bogato pametno iskustvo sa sustavom podrške za dvije SIM kartice što omogućuje korisnicima upravljanje vlastitim poslovnim i privatnim životom pomoću svog pametnog telefona. Korisnici će također moći koristiti uređaj za dvije SIM kartice s različitima sustavom naplate, prebacivati se s jedne na drugu po potrebi ili kada im je to cjenovno prihvatljivije.

„S praktičnošću koji pružaju dvije SIM kartice, poboljšanom povezivosti i performansama tehničkih karakteristika, GALAXY Ace DUOS pruža elegantan dizajn i nevjerojatne značajke korisnicima pametnog telefona kako bi zadovoljio sve njihove potrebe.“, izjavio je JK Shin, predsjednik i voditelj poslovne jedinice za IT & mobilnu komunikaciju, Samsung. „Nastavljamo slušati naše korisnike i vodimo ih u izvanredan život širenjem naše GALAXY linije pametnih uređaja, koja i dalje nastavlja privlačiti pažnju kao jedna od najpoznatijih i najpopularnijih mobilnih marki na svijetu.“

GALAXY Ace DUOS sustav za dvije SIM kartice maksimizira fleksibilnost komunikacije omogućujući korisnicima upravljanje s dva odvojena broja mobitela na jednom pametnom telefonu. Samsungova jedinstvena značaka nazvana ‘Dual SIM always on’ automatski preusmjerava pozive s broja na drugu SIM karticu, čak i kada se korisnik služi prvom SIM karticom. To korisniku omogućava upravljanje poslovnim i privatnim životom bez propuštanja poziva.

GALAXY Ace DUOS temelji se na nasljeđu uređaja GALAXY Ace. Riječ je o elegantnom, kompaktnom i ultra modernom uređaju koji nadopunjuje stil. Zaslon osjetljiv na dodir veličine 3,5 inča omogućava korisnicima gledanje poruka, multimedijalnih i internetskog sadržaja uz postizanje visokih performansi. HSDPA 7.2 povezivost pruža poboljšane performanse pretraživanja i brzo preuzimanje sadržaja s minimalnim zaostajanjem kako bi korisnik s lakoćom mogao uravnotežiti privatne i poslovne zadatke. Osim toga, korisnici mogu iskoristiti ugrađenu 5MP kameru za snimanje i dijeljenje zadivljujućih fotografija i videa.

Kao dodatak njegovoj snazi i značajkama povezivosti, GALAXY Ace DUOS pruža bogato, intuitivno iskustvo pametnog telefona koje korisnici očekuju od GALAXY uređaja. Samsungovo TouchWiz korisničko sučelje omogućuje korisnicima jednostavnu i glatku navigaciju telefonom. 3GB prostora za pohranu osigurava korisnicima sigurno pohranjivanje videa, glazbe i slika dok su u pokretu. ChatON, Samsungova komunikacijska usluga koja povezuje korisnike bilo koje platforme u jednu zajednicu, osigurava da su korisnici uvijek povezani sa sadržaje i važnim kontaktima.

GALAXY Ace DUOS bit će dostupan od lipnja prvo u Rusiji, nakon čega će se proširiti i na tržišta u Europe, CIS-a, Latinske Amerike, jugoistočne i jugozapadne Azije, Bliskog istoka, Afrike i Kine.

Samsung GALAXY Ace DUOS - za one zahtjevnije s dvije SIM kartice

Oglas
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  9+3=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.