Samsung Galaxy A9 Pro – procurili podaci na GFXBenchu

Fotografija članka: Samsung Galaxy A9 Pro – procurili podaci na GFXBenchu

Nova Pro inačica dolazi s više radne memorije i s novom inačicom Android 6.0.1 Marshmallow operativnog sustava. Novi Samsung Galaxy A9 Pro će biti zanimljiv model.

Oglas

Još smo u siječnju kako južnokorejska kompanija razvija novi pametni telefon “A” serije. A čini se kako sada imamo i informaciju više koja dolazi s GFXBench benchmark stranice. Naravno, radi se o poboljšanoj inačici Galaxy A9 modela, po vanjskom izgledu je praktički isti.

I sami možete vidjeti kako će novi Samsung Galaxy A9 Pro imati 5,5 inčni vjerojatno AMOLED ekran, što je malo neobično jer standardni ima 6 inčni ekran. Naravno, ove podatke treba uzeti s rezervom, kao okvirne. Ono što također vidimo kako ima 4 GB RAM-a, stražnju kameru od 16 MP, te Android 6.0.1 Marshmallow. Ostalo je isto – prednja kamera od 8 MP, interna memorija od 32 GB, te Full HD rezoluciju ekrana.

Za sada nema informacija o datumu izlaska i cijeni Samsung Galaxy A9 Pro smartfona. Ono što se priča je kako će se prodavati ekskluzivno na kineskom tržištu.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  8+1=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.