Samsung Galaxy A9 Pro: osvanuo na AnTuTu benchmarku

Fotografija članka: Samsung Galaxy A9 Pro: osvanuo na AnTuTu benchmarku

Čini se kako se bliži predstavljanje Samsung Galaxy A9 Pro phableta, a njegovo sve češće pojavljivanje na benchmark testovima otkriva mnogo o njemu.

Oglas

Nakon što se početkom ovog mjeseca Samsung Galaxy A9 Pro pojavio na GFXBench testu, ova nadograđena verzija Samsungovog 6-inčnog phableta sada se pojavila i na AnTuTu benchmarku koji nam je potvrdio njegove ključne hardverske specifikacije.

Tako znamo da Galaxy A9 Pro dolazi sa 16 MP glavnom kamerom za razliku od 13 MP kamere koja se nalazi na standardnoj verziji. Nadograđena je i prednja selfie kamera koja će u odnosu na standardni A9 model koji ima 5 MP senzor biti opremljena sa 8 MP senzorom. Također u odnosu na standardnu verziju Galaxy A9 Pro će raspolagati i sa 1 GB više RAM-a, što ukupno znači 4 GB RAM-a.

Ostatak specifikacija ostaje isti kao kod Galaxy A9 modela, što znači Qualcomm Snapdragon 652 procesor i 32 GB interne pohrane. Iako AnTuTu nije naveo dijagonalu ekrana, ona bi kao i kod standardne verzije trebala iznositi 6 inča.

Samsung-Galaxy-A9-Pro

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  2+1=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.