Samsung Galaxy A3, A5 i A7 – procurile specifikacije

Fotografija članka: Samsung Galaxy A3, A5 i A7 – procurile specifikacije

Očekuje se da će Samsung dodati još tri pametna telefona svojoj Galaxy Alpha liniji – A3, A5 i A7.

Oglas

Izgleda kako je Samsung ozbiljno krenuo u otkrivanje novog asortimana pametnih telefona i ovoga puta riječ je o A liniji. Ovi će smartfoni doći u različitim veličinama ekrana i imat će bolje specifikacije nego nedavno lansiran . A sada ukratko o specifikacijama ovih smartfona.

Galaxy A7 imat će 5.5 inčni ekran, dok će A5 i A3 imati 5 i 4.5 inčni ekran. Rezolucija ekrana kod A7 bit će 1080 x 1920 px, sa gustoćom od 410 piksela po inču. A7 će biti pokretan četverojezgrenim procesorom baziranim na ARMv8-A arhitekturi koji radi na taktu od 1.5 GHz, što nam govori da se radi o 64-bitnom procesoru koji će vjerojatno biti Snapdragon 410. Ovaj uređaj imati će 8 MP stražnju kameru i 5 MP prednju kameru. Ostale značajke povezivanja uključuju WIFI, Bluetooth 4.1, GPS i NFC.

Ovi pametni telefoni doći će sa Android KitKat 4.4, te se za njih uskoro može očekivati i Android 5.0 Lollipop nadogradnja. Navedeni smartfoni spadaju u mobilne uređaje srednje klase i neće biti povoljni. Važno je naglasiti kako potpune specifikacije i značajke trebaju biti potvrđene od Samsunga. Spomenuti uređaji trebali bi se pojaviti u prodaji krajem ove godine. Cijena A7 kretat će se od 450 do 500 USD i uskoro će biti potvrđena.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  9+6=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.