Samsung Galaxy A5 (2016) počeo sa Nougat nadogradnjom u Europi

Fotografija članka: Samsung Galaxy A5 (2016) počeo sa Nougat nadogradnjom u Europi

Priča se kako Samsung još od početka godine testira Android 7.0 Nougat verziju operativnog sustava na Galaxy A5 (2016) pametnom telefonu koji se u prodaji nalazi i na našem tržištu.

Oglas

Novija je Galaxy A serija očekivano primila novu Nougat nadogradnju ranije od prošlogodišnje Galaxy A serije, međutim prema najnovijim izvještajima sada će Nougat operativni sustav moći „okusiti“ i Samsung Galaxy A5 (2016) modeli.

Naime, na Internetu se pojavila informacija kako je firmware verzija A510FXXU4CQE9 krenula na Galaxy A5 (2016) uređaje u Nizozemskoj koja donosi svibanjske sigurnosne zakrpe zajedno sa svim novim značajkama i pogodnostima koje donosi Android 7.0 Nougat operativni sustav. No, postoji jedna kako bismo rekli „kvaka“ – ova je nadogradnja dostupna samo za otključane Galaxy A5 (2016) modele.

S obzirom da je nadogradnja ovih pametnih telefona krenula u Nizozemskoj, očekujemo kako će u narednim danima biti dostupna i u ostalim europskim zemljama.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  5+5=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.