Samsung Galaxy A4 (SM-A430) moguće je da se radi o novom smartfonu?

Fotografija članka: Samsung Galaxy A4 (SM-A430) moguće je da se radi o novom smartfonu?

Čini se kako južnokorejska kompanija itekako puno pažnje polaže na A seriju koja bi im trebala potaknuti ukupnu prodaju. Upravo se odnekle pojavila informacija o navodno novom Samsung Galaxy A4 (SM-A430).

Oglas

Odmah moramo reći kako nema apsolutno nikakvih konkretnih podataka osim njegove kodne oznake SM-A430 . Sve što za sada možemo je – nagađati. Ono što znamo o Samsungovoj Galaxy A seriji je kako se radi o srednjoj klasi pametnih telefona u nekoliko varijanti, od manjih, slabijih i jeftinijh do skupljih.

Po samoj oznaci, Samsung Galaxy A4 bi mogli definirati kao možda jeftiniji model iz ove serije, a koji bi po hardveru i zdravoj logici trebao biti ispod modela Galaxy  A5. Za sada su se pojaviti samo podaci koji su vezani uz Indiju, vjerujemo kako će se u narednim danima pojaviti neki novi detalji.

Do data ćemo samo zabilježiti kako je Galaxy A4 moguće novo ime iz Samsungove palete, a koji će po karakteristikama i cijeni biti u skladu s ostalim modelima iz A serije pametnih telefona.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  7+5=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.