Samsung Galaxy A3 i A5 nasljednici uvezeni u Indiju na testiranje

Fotografija članka: Samsung Galaxy A3 i A5 nasljednici uvezeni u Indiju na testiranje

Nove uvozne liste otkrivaju kako su nasljednici Samsung Galaxy A3 i A5 modela uvezeni u Indiju sa svrhom testiranja.

Oglas

Aktualni Galaxy A3 i A5 smartfoni imaju brojeve modela SM-A300 i SM-A500, dok njihovi vjerojatni nasljednici koji su uvezeni u Indiju imaju brojeve modela SM-A310F i SM-A510F. Osim toga ove uvozne liste otkrivaju još nešto o ovim uređajima, a to su veličine njihovih ekrana. Tako će nasljednik Samsung Galaxy A3 smartfona doći sa 4.75-inčnim ekranom, za razliku od aktualnog A3 modela koji ima 4.5-inčni ekran, dok se kod novog A5 modela ekran povećao sa 5 na 5.2 inča.

Prošla je već otprilike godina dana od kada je Samsung predstavio svoje Galaxy A3 i A5 pametne telefone, tako da ne začuđuje da su njihovi nasljednici već u pripremi. Još nismo sigurni što znači slovo F kod oznake modela, ali za pretpostaviti je da se ovdje radi ili o indikatoru za Dual SIM verzije uređaja, jer aktualni Galaxy A3 i A5 za indijsko tržište dolaze sa Dual SIM podrškom, ili je možda riječ o verzijama sa različitim procesorima ovisno o regiji kojoj su namijenjeni.

Na uvoznim listama se nalaze i cijene za nove Galaxy A3 i A5 modele, a one iznose 9,901 Rs (151 USD) i 13,201 Rs. (202 USD), no za očekivati je da će se ove cijene još povećati nakon carine i poreza.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  8+5=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.