Samsung Galaxy A3 (2017) dobiva Nougat nadogradnju

Fotografija članka: Samsung Galaxy A3 (2017) dobiva Nougat nadogradnju

Samsungova “A” serija pametnih telefona jedna je od popularnijih serija ove megapopularne južnokorejske kompanije, a toj popularnosti svjedoče i nedavno predstavljeni članovi ove serije koji se prodaju i u Hrvatskoj.

Oglas

Tako smo vas nedavno kroz detaljnu recenziju imali prilike upoznati sa smartfonom koji za današnje standarde ima mini ekran od 4.7 inča. Ovaj nam je uređaj došao sa Android 6.0 Marshmallow operativnim sustavom, što baš i nije zgodno s obzirom da postoji i novija Nougat verzija.

Dobra je vijest kako se na benchmark stranici GFXBench našao jedan primjerak Samsung Galaxy A3 (2017) smartfona koji je testiran u radu na najnovijem Android 7.0 Nougat operativnom sustavu. To bi moglo značiti samo jedno – da nam Samsung Galaxy A3 (2017) uskoro dobiva najnoviju Android „poslasticu“.

Na žalost, za sada nema dostupnih informacija o tome kada će južnokorejski div ovu nadogradnju pokrenuti, no nadamo se da će uskoro svi vlasnici Samsung Galaxy A3 (2017) smartfona okusiti najnoviju Android Nougat poslasticu.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  4+8=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.