Samsung Galaxy A3 (2016) ima problema s punjenjem

Fotografija članka: Samsung Galaxy A3 (2016) ima problema s punjenjem

Nakon nadogradnje na Android 7.0 Nougat, popriličan broj korisnika u svijetu prijavljuje da imaju problema pri punjenju.

Oglas

Nakon , sve veći broj korisnika prijavljuje da im se uređaji ne pune preko otprilike 85%. Mjere poput čišćenja cache memorije, tvorničkog resetiranja uređaja, zamjene punjača pa čak i punjenje u “Safe modu” ne daju rezultata.

Iako tvrtka Samsung nije još službeno priznala postojanje problema, pa tako ni da li aktivno radi na uklanjanju istog, određeni korisnici su prijavili da su kontaktirani od strane proizvođača kako bi im bilo dato do znanja da se radi na zakrpi iako nisu dobili informaciju kada, barem okvrino, mogu očekivati rješenje problema.

Ponovimo, bug je prisutan u zadnjoj inačici Android 7.0 što znači da ukoliko još niste ažurirali vaš uređaj i nalazite se na verziji 6.0 Marshmallow, preporučujemo da pričekate sa nadogradnjom dok poteškoća ne bude otklonjena.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  8+9=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.