Samsung Galaxy A3 (2016) dobiva Android 7.0 Nougat nadogradnju

Fotografija članka: Samsung Galaxy A3 (2016) dobiva Android 7.0 Nougat nadogradnju

Kako nam se trenutno čini Samsung Galaxy A3 (2016) će biti prvi kompanijin smartfon iz Galaxy A serije koji će dobiti nadogradnju na Android 7.0 Nougat operativni sustav.

Oglas

Ova se trenutno najnovija inačica Androida počela pojavljivati na Samsung Galaxy A3 (2016) uređajima u Europi. Iako Samsung inače ima vrlo velike vremenske okvire u kojima pušta potrebne nadogradnje operativnog sustava, ovog su puta korisnici u Njemačkoj i Mađarskoj potvrdili kako su obavili uspješnu Nougat nadogradnju svojih Samsung Galaxy A3 (2016) pametnih ljubimaca.

Prema ovoj bi se informaciji dalo zaključiti kako će navedena nadogradnja biti puštena prvo europskim korisnicima Samsung Galaxy A3 (2016) modela, ali sigurni smo da će i ostatak svijeta ubrzo dobiti željenu Nougat nadogradnju.

Sama je nadogradnja „teška“ 950 MB tako da se svi korisnici Samsung Galaxy A3 (2016) pametnog telefona prije preuzimanja i instaliranja nadogradnje trebaju pobrinuti da bude dovoljno slobodnog prostora za pohranu na smartfonu. Osim Android 7.0 nadogradnje korisnici bi trebali dobiti i neke najnovije sigurnosne zakrpe.

Ostala dva člana Galaxy A 2016 serije će također ove godine dobiti Android 7.0 Nougat, ali se još ne zna kada. Riječ je o Samsung Galaxy A5 (2016) i Samsung Galaxy A7 (2016) modelima.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  5+1=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.