Samsung G-9298 ili Leadership 8 službeno: novi high-end preklopni smartfon

Fotografija članka: Samsung G-9298 ili Leadership 8 službeno: novi high-end preklopni smartfon

Samsung ne odustaje od proizvodnje preklopnih pametnih telefona, a tržište koje ih jedino ima privilegiju dobiti je kinesko.

Oglas

Tako je svjetlo dana ovoga puta ugledao nasljednik prošlogodišnjeg W2017 modela koji će se u prodaji naći putem China Mobile telekomunikacijske kompanije. Riječ je o novom Samsung G-9298 modelu koji se naziva još i Samsung Leadership 8 te je došao kao očekivana nadogradnja svog W2017 preklopnog prethodnika.

Najistaknutije nadogradnje u odnosu na prethodnika novi Samsung G-9298 nudi na hardverskom području te dolazi sa Qualcomm Snapdragon 821 procesorom. Sa stražnje se strane našla glavna kamera sa 12 MP senzorom i otvorom blende f/1.7, dok je sa prednje strane svoje mjesto našla 5 MP selfie kamera sa otvorom blende f/1.9.

Dodatne značajke koje nudi ovaj preklopni smartfon su podrška za brzo punjenje, Samsung Pay podrška, senzor otiska prsta smješten na stražnjem panelu te dva 4.2-inčna AMOLED ekrana 1080p rezolucije – jedan vanjski i jedan unutarnji.

Za autonomiju brine baterija kapaciteta 2.300 mAh, a tu se našao i Always-on display te Hotkey koji se može konfigurirati po želji korisnika. Trenutno se ovaj preklopni pametni telefon može naći samo u ponudi China Mobile-a te ne postoje informacije o tome hoće li se uopće naći u prodaji izvan Kine. Pitamo vas biste li se vi odlučili na kupnju preklopnog pametnog telefona ili vam je ipak draži standardni dizajn smartfona?

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  5+9=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.