Samsung Focus – aplikacija za zaposlene vlasnike Galaxya

Fotografija članka: Samsung Focus – aplikacija za zaposlene vlasnike Galaxya

Samsung je teško ulagao u poslovno tržište, a to počinje s boljim softverom

Oglas

U nastojanju da privuče stručnjake na ostale Galaxy uređaje, Samsung je predstavio novu aplikaciju za Samsung telefone koji rade pomoću Marshmallowa i Nougata, a ona se zove Samsung Focus.

Aplikacija sve-u-jednom želi biti vaš one-stop-shop za e-poštu, kalendar, kontakte i ostale slične stvari. To dosta sliči na BlackBerry Hub, ali ograničena je na IMAP / POP3 e-mail adrese.

Među mnogim karticama su alati za određivanje prioriteta zadataka i povećanje učinkovitosti, omogućujući vam da postavite upozorenja za stvari i ljude do kojih vam je zaista stalo. Samsung Focus također ima prečace koji će vam pomoći da se pridružite ili organizirate skupne pozive, a aplikacija se može sinkronizirati s računalom, što vam pomaže držati stvari pod kontrolom, čak i kada niste na telefonu.

Samsung Focus može skenirati dolazne obavijesti kako bi vam pomogao da primijetite i odgovorite brže na prioritetnu e-poštu. Samo budite oprezni koje ključne riječi ste postavili.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  1+1=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.