Samsung Flow nadogradnja radi sa svim Windows računalima

Fotografija članka: Samsung Flow nadogradnja radi sa svim Windows računalima

Nova nadogradnja Samsung Flowa omogućuje da otključate bilo koje Windows računalo ili drugi uređaj sa Windows operativnim sustavom pomoću senzora otiska prsta na vašem Galaxy pametnom telefonu.

Oglas

Do sada je funkcija Samsung Flow bila i bez ikakve posebne najave, proradila je i na drugim računalima nakon nove nadogradnje.

Najbitnija značajka Samsung Flowa je vjerojatno mogućnost da sinkronizirate notifikacije sa svog Galaxy pametnog telefona direktno na računalo. Ova značajka je i prije bilo dostupna, ali samo na Samsungovim računalima. Sada, ako imate računalo nadograđeno sa Windows 10 Creators Update i podržani Samsungov pametni telefon ili tablet možete direktno sinkronizirati notifikacije.

Još jedna korisna značajka je mogućnost otključavanja vašeg PC-a ili laptopa pomoću otiska prsta, koristeći senzor na Samsung telefonu. Ovo je moguće zahvaljujući . Jednom kada sve postavite, jednostavno se prijaviti u Windows tako da prislonite prst na senzor na mobitelu.

Samsung kaže da je za korištenje Samsung Flowa potreban njihov tablet sa Nougatom ili Galaxy pametni telefon sa Androidom Marshmallow ili novijim. U službenom su popisu podržanih uređaja  , , , , , , , , i Galaxy A7.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  2+2=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.