Samsung Electronics i Giorgio Armani predstavili novi vrhunski LCD

Fotografija članka: Samsung Electronics i Giorgio Armani predstavili novi vrhunski LCD

Povodom otvorenja međunarodnog sajma namještaja u Milanu, Samsung Electronics je u suradnji s Giorgiom Armanijem predstavio novi Armani/Samsung premium LCD televizor.

Armani/Samsung LCD televizor je drugi proizvod (nasljednik Giorgio Armani-Samsung mobilnog telefona) koji je dizajnirao Giorgio Armani u sklopu strateške marketinške suradnje dviju tvrtki predstavljene u rujnu 2007. godine. Suradnjom se predviđa razvoj prestižnih proizvoda prijenosne i kućne potrošačke elektronike kombiniranjem neprikosnovenog dizajna i estetike Giorgia Armanija i Samsungove napredne tehnologije, vodeće na području potrošačke elektronike.

Jedinstveni elementi dizajna uključuju stilski oblikovan daljinski upravljač i posebni osvjetljeni prekidač za uključivanje/isključivanje s četiri opcije prikaza logotipa dvije tvrtke na prednjoj strani televizora. Pri mirovanju, daljinski upravljač odražava jednostavnu eleganciju samog televizora, dok se pri uporabi upravljač osvijetli te prikazuje mogućnosti podešavanja. Televizor je također opremljen i manjim daljinskim upravljačem u obliku oblutka za osnovne funkcije koji je smješten u kutu postolja.

Jedinica je dodatno naglašena staklom koje se nalazi sprijeda i ukazuje na jednostavne, ali čvrste linije koje prenose čisti emocionalni izražaj. Oba modela, 46-inčni i 52-inčni, sadrže mnogobrojne značajke i vrhunske tehnologije, poput 100Hz Full HD i HDMI priključaka koji su učinili Samsung televizore svjetski poznatima po izvanrednoj kvaliteti slike te vrhunskoj funkcionalnosti.

Dizajn Armani/Samsung LCD televizora je inspiriran najnovijom kolekcijom kućnog namještaja Giorgia Armanija, 2008/2009 Armani/Casa, koja uključuje Brahms stolić od sjajnog crnog lakiranog drva posebno dizajniranog za novi Samsung/Armani televizor.

Giorgio Armani je izjavio: “Nekoć su se televizori skrivali jer bi uvijek uspjeli narušiti ambijent dnevne sobe. Ali danas, s nevjerojatnim napretkom u tehnologiji, flat screen televizori se mogu jednostavno uklopiti u dizajnersko rješenje doma.”

Bookeun Yoon, izvršni potpredsjednik odjela za Visual Display tvrtke Samsung Electronics izjavio je: “Danas je sve veći broj potrošača s istančanim stilom koji primjenjuju i pri odabiru kućne elektronike. Oni traže proizvode koji ujedinjuju najbolji suvremeni dizajn s tehnološkom učinkovitošću i funkcionalnošću. Stoga nam ovo partnerstvo pruža priliku da tim korisnicima ponudimo jedinstvene proizvode u kojima se spaja sofisticirani stil Giorgia Armanija i vrhunska Samsungova tehnologija.

46-inčni Armani/Samsung televizor od sredine ljeta biti će dostupan na europskom, korejskom i ruskom tržištu, dok će 52-inčni biti dostupan pred kraj ljeta.

Oglas
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  6+1=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.