Samsung Electronics dobio 46 CES nagrada za inovacije za 2009. godinu

Fotografija članka: Samsung Electronics dobio 46 CES nagrada za inovacije za 2009. godinu

Samsung Electronics dobio 46 CES nagrada za inovacije za 2009. godinu

Proizvode koji su ušli u ovaj prestižni program ocjenjuje izrazito ugledni žiri čiji su članovi nezavisni industrijski dizajneri, inženjeri i predstavnici stručnih publikacija koji svojim odabirom vrednuju izvanredan dizajn i tehnologiju najinovativnijih proizvoda potrošačke elektronike.

Samsungovi laureati uključuju osam mobilnih telefona, sedam dodataka za mobilne telefone, šest HDTV-a, dva laserska pisača, četiri digitalna fotoaparata, dvije digitalne kamere, LCD stolni monitor, profesionalno rješenje za prikazivanje na video zidu, Ultra Mobile osobno računalo, perilicu za rublje s otvorom s prednje strane, dva LCD panela, SSD te procesor aplikacija, uz mnoštvo ostalih inovacija. Svi Samsungovi nagrađeni proizvodi bit će izloženi tijekom međunarodnog sajma CES 2009 koji će se održavati od 8 do 11 siječnja 2009. godine na Samsungovom štandu 11033 u Središnjoj dvorani Kongresnog centra u Las Vegasu kao i u Paviljonu inovacija.

„Samsung teži vodećoj poziciji u industriji potrošačke elektronike na području dizajna i tehnoloških inovacija. Iznimno smo zadovoljni što su suci Udruge potrošačke elektronike prepoznali 46 naših proizvoda u različitim kategorijama“, izjavio je D.J. Oh, predsjednik i glavni izvršni direktor tvrtke Samsung Electronics America Inc. „Ove prestižne nagrade dodatno podržavaju neprekidna nastojanja tvrtke Samsung za uvođenjem najnovijih tehnologija i proizvoda koji obogaćuju živote potrošača“.

Kao vodeća tvrtka u području inovacija potrošačke elektronike, tehnologije i dizajna, posvećenost Samsunga istraživanju i razvoju u svim kategorijama proizvoda omogućuje tvrtki neprestano predstavljanje najnovijih dostignuća na području tehnologije i dizajna proizvoda. Tijekom 2007. godine tvrtka je uložila 5,58 milijardi američkih dolara u sveukupno istraživanje i razvoj kako bi u budućnosti održala razinu ulaganja. I u 2009. godini Samsung će nastaviti s uvođenjem novih i inovativnih tehnologija kroz cjelokupnu ponudu proizvoda, uključujući poboljšana korisnička sučelja kod uređaja osjetljivih na dodir, uređaje za pisanje poruka s QWERTY tipkovnicama, kamere s više megapiksela u mobilnim telefonima, manje i lakše laserske pisače, napredne HDTV tehnologije kao i povećanje broja ekološki prihvatljivih proizvoda.

Nagrađeni proizvodi za 2009. godinu predstavljeni su na internetskoj stranici , na kojoj se nalazi lista kategorija proizvoda kao i pojedinačan naziv proizvoda, podaci o proizođaču, ime(na) dizajnera, opis, fotografija te internetska stranica proizvoda.

Samsung Electronics dobio 46 CES nagrada za inovacije za 2009. godinu

Oglas
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  4+5=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.