Samsung Bixby odgođen do ljeta?

Fotografija članka: Samsung Bixby odgođen do ljeta?

Sjećate se pompozno najavljenog osobnog AI pomoćnika koji čak ima i svoju posebnu tipku na Samsung S8 i S8+ uređajima? Malo će kasniti, kako stvari stoje. Točan razlog – ne ide mu učenje jezika…

Oglas

Iako je trebao biti na raspolaganju još od puštanja S8-ica u prodaju, zasada je jedino dostupan u Samsungovoj domovini, J. Koreji. Problem je u svjetskoj premijeri, tj. kako stvari stoje, vrlo izglednom kašnjenju iste jer Bixby ima problema sa učenjem engleskog jezika. Vrlo nezgodna stvar za virtualnog asistenta koji bi trebao na istom jeziku vas moći razumjeti i dostaviti tražene informacije, složit ćete se.

Prvi dio plana svjetske promocije je bio SAD, gdje je najavljeno Bixbyjevo puno puštanje u pogon “krajem ovog proljeća”, dok najnovije informacije koje dolaze iz korejskog giganta govore o kasnijem datumu, točnije – krajem lipnja. Budući da baš tada nastupa kraj proljeća, možemo sa sigurnošću zaključiti kako će Bixby tek stići zapravo na ljeto (i to ako sve odsada u razvoju bude išlo po planu).

Nadajmo se da će Bixby biti vrijedan i brzo naučiti engleski jer inače ta tipka koja se nalazi na novim Samsung S8 uređajima će se pokazati kao vrlo nezgodan promašaj.

Bojimo se pomisliti kako će mu tek teško biti sa učenjem hrvatskog jezika…

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  5+5=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.