Samsung ATIV smart PC – inovativno prijenosno računalo u Vipetovoj ponudi

Fotografija članka: Samsung ATIV smart PC – inovativno prijenosno računalo u Vipetovoj ponudi

Uređaj podržava aplikaciju “Mobile broadband” koja olakšava korištenje Vip mobilnog interneta, pokazuje statuse mreže i povezanosti, te nudi jednostavan pristup podacima o potrošnji.

Oglas

Dugo očekivani i najavljivani Samsung ATIV smart PC od danas je dostupan u Vip centrima po cijeni već od 3,999 kuna u tarifi Vip mobilni internet XL. Ovo inovativno prijenosno računalo dizajnerski savršeno ujedinjuje notebook i tablet te predstavlja sjajnu kombinaciju pokretljivosti i praktičnosti. Ukratko, Samsung ATIV smart PC idealan je za rad u pokretu i svim onim trenucima koji od vas zahtijevaju brzu prilagodbu. Uređaj je moguće rastaviti na dvije komponente – tipkovnicu pune veličine i ekran osjetljiv na dodir, čime se ovaj atraktivan uređaj u sekundi iz moćnog notebooka pretvara u atraktivan tablet koji bez problema može ispuniti sve zahtjeve korisnika za multimedijom.

, o kojem smo pisali već ranije,  predstavlja tehnološki skok u interaktivnosti. Ekran uređaja umjesto standardna dva mjesta, raspoznaje istovremeno čak pet mjesta dodira što za korisnike znači da s potpunom lakoćom i neograničenim pokretima prstiju po ekranu osjetljivom na dodir mogu jednostavno zumirati slike, rotirati ih ili se pomicati kroz stranice. Uređaj sadrži dvije kamere visoke rezolucije koje su pretpostavka za vrhunsko multimedijalno iskustvo. Na prednjoj strani nalazi se kamera razlučljivosti 2 megapiksela dok je sa stražnje strane smještena kamera razlučljivosti 8 megapiksela s ugrađenom bljeskalicom. Uz pomoć ovih kamera korisnici mogu fotografirati u visokoj kvaliteti, voditi videokonferencije ili jednostavno snimiti kvalitetne video uratke.

Za ljubitelje inovacija Samsung ATIV smart PC nudi mogućnost korištenja tzv. S Pen-a, koji osigurava precizno pisanje i crtanje po ekranu. Za maksimalan komfor, olovka je integrirana u kućište uređaja i identična veličini klasične olovke. S obzirom na to da je uz pomoć S Pen-a moguće pisati po ekranu, ovaj uređaj omogućava korisnicima da sve bilješke i podsjetnike jednostavno zapišu na ekran i pohrane ih u posebnu S Note aplikaciju. Uređaj će bez problema izvoditi i mnogo zahtjevnije radnje ili njih nekoliko istovremeno zahvaljujući procesoru Intel® ATOM™ Z2760 snage 1.8GHz, uz 2GB radne memorije, a korisnicima se isporučuje s operativnim sustavom Windows 8 koji radi na 32 bit-a.

Svim korisnicima Vip mobilnog interneta sa SIM karticom umetnutom u Windows 8, Windows 8 Pro ili Windows RT uređaje, Vipnet je prvi omogućio povezivanje na internet jednim klikom. Korisnicima je na raspolaganju i „Mobile broadband“ aplikacija dostupna na Windows store-u koja znatno olakšava korištenje Vip mobilnog interneta te pokazuje status mreže, povezanosti te  podatke o potrošnji na korisničkom računu i često postavljana pitanja, vidljiva unutar aplikacije.

Za one koje zanima koliko Samsung ATIV smart PC košta u slobodnoj prodaji, cijena iznosi 6.599 kuna.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  3+1=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.