Samsung ATIV Smart PC 500T1C predstavljen i na WinDays13 konferenciji, lagan i mobilan

Fotografija članka: Samsung ATIV Smart PC 500T1C predstavljen i na WinDays13 konferenciji, lagan i mobilan

Na Microsoftovoj WinDays13 Technology konferenciji posjetili smo i Samsungov štand, gdje smo snimili ekskluzivne fotografije i video novog Samsung ATIV hibridnog računala.

Oglas

Punog naziva Samsung ATIV Smart PC 500T1C svojim mogućnostima pruža veliku kreativnost s jedne, a mobilnost s druge strane. Kako se radi o hibridnom prijenosniku, u trenu će se iz PC prijenosnika pretvoriti u tablet. Ili kako u Samsungu kažu – dobit ćete istovremenu slobodu tableta i snagu PC-ja. Uz Windows 8 operativni sustav radi na Intel Atom Z2760 procesoru na 1,8 GHz, s integriranom Intel grafikom.

Ekran od 11,6 inča prikazuje HD rezoluciju od 1366×768 točaka. Ugrađeno je 2 GB RAM-a, SSD disk od 64 GB, podržava WiFi i Bluetooth. Težak je samo 744 grama, a visok samo 9,9 milimetara. Baterija će, kako nam je rekao Saša Kovačiček (Samsung IT trener), izdržati i do 14 sati.

O samom Samsung ATIV Smart PC-u smo , a detalje o ovom modulu pogledajte u ekskluzivnom videu, kao i fotografijama koje smo snimili… na bazenu… :)

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  3+5=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.