Samsung ATIV Book 9 Style tablet / laptop s 4 zvučnika i kožom

Fotografija članka: Samsung ATIV Book 9 Style tablet / laptop s 4 zvučnika i kožom

Samsung se itekako trudi u pokušaju širenja svoje ATIV Book linije tableta. Novi Samsung ATIV Book 9 Style tablet zvuči prilično zanimljivo.

Oglas

Iako se čuju govorkanja kako Samsung odustaje od proizvodnje prijenosnih računala, s druge strane svakako šire svoju paletu mobilnih uređaja, u koje spada i Samsung ATIV Book 9 Style tablet, koji se može pohvaliti kožnim izgledom i s čak četiri zvučnika od po2 Watta svaki.

Iako ovaj model spada u tablet klasu, po nama je to više hibrid koji je “neto između” prijenosnog računala i tableta. Ipak, temelji se na Samsung Galaxy Note 10.1 i Galaxy Note 3 modelima, a zahvaljujući dobrom zvuku multimedijski doživljaj će biti itekako zanimljiv i kvalitetan.

Kućište je zaista “uokvireno” i s kožnim šivanim dijelovima, no i to nije neka novost, viđali smo to i ranije. Za sada nema hardverskih detalja oko Samsung ATIV Book 9 Style hibrida, osim što će raditi na Windows 8.1 operativnom sustavu.

Samsung ATIV Book 9 Style tablet

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  5+5=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.