Samsung Ativ Tab 3 tablet u prodaji od rujna diljem svijeta po 700$

Fotografija članka: Samsung Ativ Tab 3 tablet u prodaji od rujna diljem svijeta po 700$

Novi Samsung Ativ Tab 3 bi mogao biti vrlo zanimljiv tablet sa svojim ekranom od 10 inča, Intelovom platformom te Windows 8 operativnim sustavom.

Oglas

Kada već spominjemo procesor, recimo kako su za Samsung Ativ Tab 3 odabrali Intel Atom Z2760 procesor. Ima 2 GB RAM-a, 64 GB prostora za pohranu podataka, dok 10 inčni ekran ima HD rezoluciju od 1366×768 točaka i podržava multitouch i pet točaka. Težak je 600 grama i tanak samo 8 milimetara.

Ipak, moramo spomenuti kako je 64 GB prostora za pohranu podataka premalo za Windows 8 operativni sustav. Naime, operativni sustav i sistemske datoteke će vam oduzeti oko 2/3 prostora, tako da za korisnike ostaje oko 20-ak gigabajta. Testirali smo neke uređaje i nemamo razloga sumnjati kako će se i kod Samsung Ativ Tab 3 tableta dogoditi isto. Ispravite nas ako griješimo.

Spomenimo i kako ima dvije kamere – stražnju od 2 MP i prednju HD (720p), baterij aće izdržati do 7 sati rada, a tu su i microUSB i microHDMI. U paketu s tabletom ćete dobiti Microsoft Office Home & Student uredski paket, te Samsungov softver kao što su S Note ili S Memo, što je dobro jer podiže vrijednost samog uređaja.

Kao što smo već rekli, Samsung Ativ Tab 3 će se prodavati po preporučenoj cijeni od 700$, prvo stiže u SAD već 1. rujna. Kada i po kojoj će se cijeni pojaviti na hrvatskom tržištu, raspitajte se kod ovlaštenih distributera.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  4+8=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.