Samsung i Alexander Wang predstavili torbu napravljenu pomoću GALAXY Note II

Fotografija članka: Samsung i Alexander Wang predstavili torbu napravljenu pomoću GALAXY Note II

Nova je torba namijenjena i muškarcima i ženam, a potpisuje je Alexander Wang. Zajednički kreirana torba s različitim dizajnerskim uzorcima uporabom kreativnih alata za crtanje i dijeljenje uređaja Samsung GALAXY Note II u prodaji je širom svijeta.

Oglas

Samsung Electronics i njujorški dizajner Alexander Wang, predstavili su plod zajedničke suradnje s najkreativnijim predvodnicima industrije. Sportska torba Alexandera Wanga u ograničenoj seriji prva je zajednički kreirana torba inspirirana skicama i slikama različitih autora napravljenima pomoću uređaja GALAXY Note II.

Torba će se naći u prodaji ovog kolovoza na svim većim svjetskim tržištima te na internetu kako bi prikupila sredstva za Art Start, nagrađivanu humanitarnu organizaciju koja koristi umjetnost kako bi njegovala kreativne talente ugroženih skupina djece i mladeži.

Početkom godine Alexander Wang je okupio grupu bliskih prijatelja, stilista, fotografa i ostalih modnih stručnjaka da naprave “črčkarije” – slike, uzorke ili fotografije na njihovim Samsung GALAXY Note II uređajima. Nakon što je prikupio ideje i podijelio ih sa suradnicima, proslavljeni njujorški dizajner uklopio je ove slike u jedan kolektivno inspirirani uzorak za uniseks ruksak od janjeće kože.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  7+9=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.