Samsung A7 – očekujemo skorašnju najavu

Fotografija članka: Samsung A7 – očekujemo skorašnju najavu

Jedan od Samsungovih najzanimljivijih modela bi trebao uskoro biti predstavljen

Oglas

Nekoliko je već vidjelo svijetlo dana, a karakterizira ih metalno kućište i ne toliko jak performanse. A7 je zato prilično zanimljiv model jer osim prekrasnog dizajna bi trebao imati i moćne karakteristike.

Najnovije informacije koje su izašle danas, govore da se specifikacije bitno razlikuju odonih o kojima se moglo čuti do sada. Očekujemo 5.5″ Full HD zaslon (a ne 5.2″), 2 GB radne memorije kao i 16 GB interne memorije, pogonjeno osmojezgrenim Exynosom 5433 (a ne Snapdragonom 615). Samsung očito sve više prelazina Exynos nakon zadnjih uspjeha s njime na međunarodnoj verziji Notea 4.

Te su glasine sada i praktički potvrđene novim informacijama koje su iscurile iz Samsunga. Mobitel dolazi dodše s KitKatom kako informacije kruže, a ne s Lollipopom što je malo čudno, budući da je Samsung sve malo jače uređaje izdavao s najaktualnijim OS-om.

Najava bi trebala doći uskoro budući da je Samsung već zatražio u SAD-u od savezne agencije za komunikacije dozvolu za prodajom uređaja.

Iako A7 neće dolaziti najvjerojatnije sa svim dodacima koji su pratili najjače Samsungove uređaje (otisci prsta, zračne geste, pojačalo skidanja, pokreti rukom), A7 bi trebao imati jake performanse. I kamera je bolja od A5 pa još jedino ne znamo u kojemu će rangu biti mobitel u odnosu na puštenu Alphu. Sudeći po tome da su A3 i A5 spadali u budget phone kategoriju, očekujemo da će na nekim stavkama A7 ipak biti slabiji.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  8+3=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.