Samsung 850 PRO V-NAND SSD, novi solid-state diskovi 128 GB – 1 TB

Fotografija članka: Samsung 850 PRO V-NAND SSD, novi solid-state diskovi 128 GB – 1 TB

Nove SSD diskovi koji dolaze iz Samsunga karakterizira brza 3D V-NAND memorija. Predstavljamo Samsung 850 PRO V-NAND SSD diskove.

Oglas

Samsung Electronics je predstavio 850 PRO seriju solid-state diskova s trodimenzionalnom okomitom tehnologijom flash memorije. Namijenjena je ugradnji u računala i radne stanice visokih performansi a temelji se na Samsungovoj patentiranoj tehnologiji koja predstavlja proboj u premošćivanju ograničenja gustoće ravninske NAND arhitekture koja se koristi u uobičajenim flash memorijama. Na taj je način znatno unaprijeđena brzina čitanja i zapisivanja podataka, kao i energetska učinkovitost.

Samsung 850 PRO diskovi povezuju se pomoću SATA III sučelja. Izmjerena brzina sekvencijalnog čitanja iznosi do 550 megabajta u sekundi, a pisanja do 520 megabajta u sekundi. Performanse nasumičnog čitanja su do 100.000 ulazno-izlaznih operacija u sekundi a pisanja do 90.000 ulazno-izlaznih operacija u sekundi.

Novi su diskovi opremljeni i značajkom „Dynamic Thermal Guard“ koja održava radnu temperaturu uređaja na razini temperature okoliša. Bit će raspoloživi u inačicama kapaciteta 128 GB, 256 GB i 512 GB i 1 TB.

Više informacija dostupno je na stranicama .

Samsung 850 PRO V-NAND SSD, novi solid-state diskovi 128 GB - 1 TB

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  7+3=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.