SAGENA tehnološki partner na DiSiCon 2012 Social Signage konferenciji

Fotografija članka: SAGENA tehnološki partner na DiSiCon 2012 Social Signage konferenciji

Osim sudjelovanja na kao tehnološki partner, sa svojim rješenjem InformAsYouWish, Sagena je sudjelovala i kao predavač – njen voditelj razvoja održao je predavanje o sinergiji društvenih mreža i digital signage-a te je sudjelovao i na završnoj panel diskusiji. Na panel diskusiji naglasak je bio na integraciji sa društvenim mrežama i na kreiranje interaktivnih marketinških kampanja. Sagenino rješenje, Inform as you wish, izaziva marketinške stručnjake na iskorak i na kreiranje marketinških kampanja koja će mjesta fizičkog kontakta između klijenata i branda pretvoriti u zabavne igraonice u kojima klijenti komuniciraju sa brandom kroz sve raspoložive kanale.

Također, na izložbenom djelu konferencije, Sagena je prikazala novitete u svojem InformAsYouWish sustavu, poput primjerice integracije s društvenim mrežama (Facebook i Twitter) te geolokacijskom društvenom mrežom Forusquare.

Više o samom sustavu možete saznati na adresi: i na web stranicama tvrtke .

Na You Tube kanalu tvrtke Sagena možete pogledati kratki film o funkcionalnosti sustava Inform As You Wish.

SAGENA tehnološki partner na DiSiCon 2012 Social Signage konferenciji

Oglas
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  4+4=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.