Sagena Security Day, konferencija o IT sigurnosti po 8. put u Zagrebu

Fotografija članka: Sagena Security Day, konferencija o IT sigurnosti po 8. put u Zagrebu

Zagrebačka tvrtka Sagena i ove godine organizira Sagena Security Day. Ovo je već osma konferencija posvećena IT sigurnosti koju Sagena  organizira zajedno s američkom kompanijom Intel Security (ex McAfee Inc.).

Oglas

Udruživanje Intela i McAfeea u Intel Security donijelo je mnogo inovativnih i učinkovitih rješenja digitalne zaštite, a na konferenciji ćemo se osvrnuti na spajanje ova dva brenda i njihovih resursa u Intel Security.

Ovogodišnja Sagena Security Day konferencija fokusirat će se na potrebne sigurnosne aktivnosti u današnjem cyber svijetu. Kao najstručniju osobu u ovome području pozvali smo Cyber Security direktora i doktora vojnih znanosti gospodina Jarno Limnélla iz Intel Security-a.

Cilj Sagena Security Day konferencije je predstaviti najnovije trendove u industriji, te upoznati najnovija rješenja kompanije posvećene isključivo IT sigurnosti. Izlaganja su, kao i do sada, na engleskom i hrvatskom jeziku.

Sagena Security Day je prilika da na jednom mjestu upoznate brojne kolege zadužene za IT sigurnost, razmijenite iskustva, te pronađete rješenja za eventualne sigurnosne probleme s kojima se susrećete, ali i da se zabavite uz neformalna druženja.

Real-time obavijesti i novosti možete pratiti preko našeg i profila.

Rok za prijavu je 17.09.2014.  Nakon isteka roka organizatori ne garantiraju za slobodna mjesta.

Naš Racunalo.com je ponosni tradicionalni medijski pokrovitelj ovog hvale vrijednog eventa o IT sigurnosti. Više detalja o Sagena Security Day konferenciji možete naći i u našem .

Sagena Security Day

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  4+5=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.