SAGENA: Inform As You Wish budućnost je digitalnog oglašavanja i informiranja

Fotografija članka: SAGENA: Inform As You Wish  budućnost je digitalnog oglašavanja i informiranja

Ove godine na 22. Slovenskom oglašivačkom festivalu, hrvatska tvrtka Sagena informatički inženjering d.o.o. predstavila je i zadnju kariku u evoluciji Social Signagea.

Oglas

Posebno za potrebe konferencije u platformu za digitalno oglašavanje i informiranje Inform As You Wish integrirana je i četvrta društvena mreža Instagram. Ovim je završeno povezivanje platforme Inform As You Wish sa popularnim društvenim mrežama (Twitter, Facebook, Forsquare i Instagram). Integracija sa društvenim mrežama omogućava korisnicima Inform As You Wish digital signage sustava uključivanje korisnički generiranog sadržaja na ekrane i druge projekcijske površine koji se koriste u sustavu.

Integracija Inform As You Wish sa Foursquare servisom omogućava korisnicima prikazivanje informacija o prijavama korisnika na lokaciji u realnom vremenu (check-in). Također je moguće prikazati korisnika koji je trenutno u posjedu statusa majora na lokaciji. Prilikom prikaza prijava korisnika, moguće je prikazati i da li je korisnik otključao neku specijalnu ponudu ako takva postoji definirana.

Povezivanje platforme sa Twitter servisom, korisnicima omogućava prikaz i tweetova na ekranima digital signage sustava. Prikaz poruka je u realnom vremenom sa podrškom za automatsko filtriranje sadržaja kroz napredni filtar ili ručno autoriziranje prije prikazivanja od strane moderatora. Osim za prikaz, informacije dohvaćene u realnom vremenu sa Twitter servisa mogu se iskoristiti za upravljanjem prikazom ostalih informacijskih poruka na ekranima.

Inform As You Wish sa servisa Instagram dohvaća u realnom vremenu fotografije označene sa određenom oznakom (tagom). Te informacije mogu se  prikazati u realnom vremenu na ekranima. Isto tako podržano je ručno filtriranje sadržaja od strane moderatora kako bi se spriječila objava nepoželjnih sadržaja na ekranima.  Osim prikaza samih slika, dohvaćaju se i različite informacije o slici (npr. broj likeova) što omogućava korisnicima prikaz sadržaja ovisno o vrijednosti atributa (prikaz fotografija sa najviše likeova, organizacija kreativnih igara i sl.).

I u konačnici integracija sa Facebookom omogućava prikaz objava sa profila ili stranica  na ekranima sustava digitalnog oglašavanja i informiranja. Sadržaj koji se dohvaća sa ove društvene mreže također po potrebi prolazi kroz filtar sadržaja koji osigurava automatsko ili ručno filtriranje nepoželjnog sadržaja.

Za kraj valja napomenuti da je Inform As You Wish prije svega platforma, koja se prilagođava individualnim potrebama svakog pojedinog korisnika. Način na koji je platforma povezana sa društvenim mrežama omogućava nam da u suradnji sa korisnicima implementiramo različite oblike kreativnih igara koje kombiniraju društvene mreže i ekrane i projekcijske površine u prostoru. Sve ovo izrečeno čini Inform As You Wish jedinom pravom Social Signage platformom.

Više o samom sustavu možete saznati na adresi: i na web stranicama tvrtke Sagena: .

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  9+4=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.