Sagena i McAfee: održan 2. Sagena Security Day

Fotografija članka: Sagena i McAfee: održan 2. Sagena Security Day

Uvodno predavanje održao je Tomislav Štefe, direktor poslovnog razvoja Sagene, u kojem je prisutne upoznao s tvrtkom, ali i o ostalim predavanjima koja će moći poslušati. Detalje oko McAfee korporacije, prikaz rezultata u posljednjih godinu dana, viziju, trendove i strategiju poslovanja saznali smo od Arpada Totha, čovjeka koji je zadužen za našu regiju. Tako smo saznali kako McAfee uspješno posluje već 18 godina, prisutni su s 4000 zaposlenih u 120 zemalja, i imaju više od 125 milijuna korisnika. Zanimljiv podatak je i onaj koji kaže kako imaju više od 100 korisnika s više od 30 tisuća računala, te jednog velikog s više od 5 milijuna računala (američko Ministarstvo obrane).

Osim ovog predavanja, ostala su bila stručna predavanja za pojedina područja koja su na engleskom jeziku odradili McAfeejevi stručnjaci, tako da je svaki od 150-ak sudionika mogao pronaći i nešto za sebe. Evo i pregleda svih današnjih predavanja.
– Protecting your Hosts (James Currie – Cathey, McAfee Inc.)
– Measuring, Assessing, and Tracking risk – Best practices (Tamas Barna McAfee Inc.)
– Securing your Network (John Parker McAfee Inc.)
– Data protection Techniques + Demo (John Parker / Tamas Barna McAfee Inc.)

Oglas
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  5+4=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.