Rumunjska: kupiš c smartfon, dobiješ na poklon LG G Pad 7.0 tablet!

Fotografija članka: Rumunjska: kupiš c smartfon, dobiješ na poklon LG G Pad 7.0 tablet!

Čini se kako se LG “raspištoljio” sa svojim novim LG G3 smartfonom i po svaku cijenu ga žele prodavati što je bolje moguće. Čak poklanjaju LG G Pad 7.0 tablet!

Oglas

Skočili smo do odgovarajućih rumunjskih web stranica na kojima se nalazi ova akcija i zaista se uvjerili kako će svi kupci LG G3 super smartfona (cijena oko 600$) na poklon dobiti i novi  vrlo solidan LG G Pad 7.0 tablet, kojeg smo imali prilike “dotaknuti” na , prije otprilike tri tjedna.

Akcija počinje 11. srpnja i traje do 14. rujna. Zanimljivo je kako se pravila oko promocije stalno mijenjaju, tako da morate stalno biti “in” kako bi uhvatili korak. No, za ovakav poklon to nije teško. Jedini je uvjet da LG G3 kupite kod ovlaštenih LG distributera, a tablet stiže naknadno.

Također smo o LG G Pad 7.0 tabletu smo puno pisali, tako da ćemo vas samo podsjetiti kako ima 7 inčni IPS ekran rezolucije 1280×800 točaka, a radi na Qualcommovom Snapdragon 400 procesoru na 1,2 GHz, ima 1 GB RAM-a i 8 GB prostora za pohranu podataka (proširivo preko microSD ulaza). Stražnja kamera je od 5 MP, baterija od 4000 mAh. Tablet dolazi s LG Knock Code (kuc-kuc paljenje tableta) i QPair 2.0 (preko tableta možete odgovarati na telefonske pozive sa smartfona). Zgodno je i što dolazi u 6 različitih boja.

U paketu s vjerojatno “smartfonom 2014. godine”, ovo je jako dobra kupovina. Pitanje je – hoće li se neka slična akcija dogoditi i u Hrvatskoj? :)

Kako su to Rumunji i LG smislili, možete vidjeti na .

Rumunjska: kupiš LG G3 smartfon, dobiješ na poklon LG G Pad 7.0 tablet!

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  3+3=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.