Ronaldinho globalni ambasador Lenovo branda

Racunalo.com foto

Ronaldinho će biti predstavljen putem globalne marketinške kampanje i promotivnih aktivnosti za nedavno predstavljena Lenovo prijenosna i stolna računala powered by Intel.
„Inovacijama i odličnom uslugom za klijente, Lenovo izgrađuje globalni brand za kojeg vjerujemo da će klijenti prepoznati te da će imati povjerenje u njega,“ rekao je Milko van Duijl, viši zamjenik predsjednika te predsjednik Lenovo EMEA. „Nogometni klub Barcelona i Ronaldinho sinonim su za vrhunsku igru i timski rad na terenu te uvijek nastoje poboljšati svoju igru. Ove osobine podudaraju se s našima u Lenovu – vjerujemo da Ronaldinho predstavlja našu inovativnu kulturu i visoku kvalitetu.“ 


Marc Ingla, potpredsjednik nogometnog kluba Barcelona, rekao je: „Počašćeni smo što je Lenovo odabrao nas za partnere i Ronaldinha kao globalnog ambasadora Lenova i nogometnog kluba Barcelona. Vjerujem da će nogometno uzbuđenje u kombinaciji s vrhunskom tehnologijom donijeti veselje i zadovoljstvo ljudima diljem svijeta.”


Osnažujući vezu između tehnologije i sporta, Lenovo je početkom ove godine završio sa svojim prvim sponzorstvom Olimpijskih igara. S više od 6.000 sustava podržao je Zimske olimpijske igre u Torinu 2006. godine, a besprijekorna izvedba pokazala je da je treća najveća svjetska PC kompanija spremna natjecati se na najvećim svjetskim pozornicama  te služiti najzahtjevnijim klijentima uz pomoć proizvoda visoke kvalitete te pouzdane usluge.


„Veliko mi je zadovoljstvo biti imenovan globalnim ambasadorom Lenovo branda,” rekao je Ronaldinho. „Lenovo tehnologija i proizvodi omogućili si mi održavanje kontakta s prijateljima i obitelji dok sam na treningu, oblikovanje vježbi te praćenje trenutne pozicije na kojoj se nalazi Barcelona.“


Ronaldinho je prvi puta ostavio svoj trag na svjetskoj nogometnoj pozornici 1997. godine, kao nogometaš s najviše postignutih golova za Brazil, koji je postao i pobjednik Svjetskog nogometnog prvenstva za igrače do 17 godina. 1999. godine poveo je svoj tim to pobjede i na  America’s Cupu. 2005. godine osvojiio je nagrade FIFA-e za najboljeg europskog i svjetskog nogometaša godine. Njegove jedinstvene nogometne sposobnosti donijele su Ronaldinhu bezbroj profesionalnih priznanja te su ga zavoljeli navijači diljem svijeta.

Oglas
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  5+3=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.