Rolex pametni sat pod Android Wear sustavom mogao bi izgledati ovako [video]

Fotografija članka: Rolex pametni sat pod Android Wear sustavom mogao bi izgledati ovako [video]

Pametni satovi poznatih i manje poznatih proizvođača smartfona i ostatka potrošačke elektronike niču kao gljive poslije kiše. Imamo Sony SmartWatch 2, Samsung Gear 2, LG G, Apple priprema svoj itd.Ali zamislite da Rolex, poznato ime u svijetu luksuznih proizvoda, izradi SmartWatch. Možete li to zamisliti?

Oglas

 

Mi na prvu nismo mogli jer ipak su njihovi satovi jedan sasvim drugačiji svijet ali Rolex je navodno najavio takav proizvod. Budući da kompanija nema insajdere poput IT svijeta i do dolaska na tržište neće curiti nikakve informacije, grupa entuzijasta sa stranice,  pomoću  mašte i IT tehnologije su napravili video koji pokazuje Rolex pametni sat. Naravno svi kotačići i mehanizmi su zamijenjeni OS Android Wear . Izgleda baš dobro. Sviđa nam se ali ne mora značiti da će se i vama.  O ukusima se ne raspravlja ali se komentira :D  Zato ostavite nam komentare na Facebooku i sada bacite pogled na video u nastavku:

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  9+6=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.